ÅRSKONFERENCEN 2022: Bæredygtige indkøb i en global krisetid

Forum og POGI lancerer nu programmet for deres fælles årskonference d. 24. november. 

Årskonference om grønt forbrug i praksis: Brug mindre, bedre og længere

  • Opdateret 24. august 2022

Årskonference om grønt forbrug i praksis: Brug mindre, bedre og længere

Behovet for at omstille til cirkulær økonomi er mere påtrængende end nogensinde: Klima og miljø er under vedvarende pres fra vores forbrug, og samtidig har internationale kriser de senere år vist os, hvor afhængigt og sårbart vores samfund er i krisetider, når der er nedbrud i de globale forsyningskæder. Én vej ud af krisen er at forbruge mindre og forlænge produkternes levetid ved at reparere og genbruge mere, så ressourcerne holdes i omløb længere.

Forum for Bæredygtige Indkøb og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb kan nu præsentere programmet til årskonferencen, som afholdes den 24. november i DGI-Byen i København. Det er gratis at deltage, men tilmelding kræves.

På årskonferencen får du inspiration og ideer til, hvordan du kan bidrage til omstillingen til en mere cirkulær økonomi gennem indkøb og udbud. Dagen er samtidig en kærkommen lejlighed for at mødes og dele erfaringer med de øvrige deltagere.

Prisoverrækkelse: Verdens Bedste Indkøber 2022?
Den helt store spænding bliver udløst på årskonferencen, når vi kårer vinderen af prisen Verdens Bedste Indkøber 2022. Prisen uddeles til en virksomhed, institution eller organisation, som har gjort et ekstra stort stykke arbejde med at bidrage til ét eller flere af Verdensmålene gennem deres indkøb.

Målgruppen for årskonferencen er indkøbere i offentlige og private virksomheder, leverandører, konsulenter og andre med interesse i grønne og bæredygtige indkøb. 

Dato: 24. november 2022, 9.30 – 16.00

Sted: DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København

Det er gratis at deltage.

Se hele programmet og tilmeld dig her

Tilmeld