Efteruddannelse og kurser i bæredygtighed, grøn omstilling og certificeringer

Arbejder du med indkøb i det offentlige eller private?  

Hvis du skal være klædt på til at lave korrekte udbud nu eller i fremtiden, har du brug for relevant og letanvendelig viden om den grønne omstilling, FN’s 17 verdensmål og EU’s New Green Deal.

Du skal have styr på den nye lovgivning, der kommer i forskellige industrier og brancher. Det kan fx være dokumentationskrav i forbindelse med LCA (livscyklusanalyser), EU’s produktpas ESPR eller andre certificeringer.

  • Opdateret 11. april 2023

Der er heldigvis kommet en lang række kurser og efteruddannelser de senere år inden for bæredygtighed, grøn omstilling og miljø. 

Kurserne er på akademi- og diplomniveau. Det betyder, at du kan efteruddanne dig og få ny viden i jobbet, mens du arbejder ved siden af. Uddannelse og kurser på akademi- og diplomniveau er praksisnære og statsanerkendte med ECTS-point. 

Det giver dig og din virksomhed ny, brugbar viden inden for bæredygtige indkøb, forretningsforståelse, certificeringer, miljøforbedringer, livscyklusanalyser eller ledelse af bæredygtighed. Det er afgørende for indkøbere i det offentlige – uanset om du er leder eller medarbejder.

Efteruddannelser og kurser i bæredygtighed, miljø og jordbrug - for dig i job

Find inspiration og hjælp

Ring eller skriv til Anker

  • Anker Nørlund Christensen
  • Chefkonsulent
  • Mail: anc@eaaa.dk
  • Telefon: 72286173

Få en times gratis karrieresparring og find det efteruddannelses- eller kursusforløb, som passer til dig. 

Book din samtale her

Guide til kompetenceløft for den klimavenlige medarbejder

Grøn omstilling og bæredygtighed er vigtigt i mange virksomheder. Men hvor kan du få efteruddannelse og ny viden til jobbet? Tjek denne guide, der er lavet i samarbejde med Klimaalliancen i Aarhus.

Læs guiden til kompetenceløft (pdf)

Bliv opdateret pr. mail

Få relevant info om efteruddannelse, events og virksomhedssamarbejde inden for bæredygtighed, grøn omstilling og miljø.

Tilmeld dig her